تبلیغات
پرورش اسب - وام پرورش اسب

آموزش پرورش اسب کلیک کنید

آموزش پرورش اسب کلیک کنید

آموزش پرورش اسب کلیک کنید


وام پرورش اسب

تاریخ:دوشنبه 25 اسفند 1393-05:42 ب.ظ

,    وام پرورش اسب
,    روش پرورش اسب
    طرح پرورش اسب


علوفه:
الف) علوفه تازه: که ممکن است به صورت چرا در مرتع یا مستقیما" پس از برداشت به مصرف برسند. علوفه های جوان حاوی آب، پروتیین و خوشخوراکی بیشتری دارند. خانواده بقولات از خانواده گراسها پروتیین بیشتر و گراسها از بقولات انرژی بیشتری دارند. پس حالت مطلوب مصرف این دو خانواده به صورت توام است.
ب) علوفه خشک: به علوفه ای اطلاق می شود که پس از برداشت در مقابل نور آفتاب یا حرارت مصنوعی خشک می شود و معمولا" رطوبت آن باید به کمتر از ۱۵٪ برسد. خشک کردن علوفه در برابر خورشید باعث افزایش ویتامین د آن می شود. در هنگام حمل علوفه خشک باید نهایت دقت بشود که حتی الامکان برگ علوفه که پر ارزشترین قسمت علوفه می باشد به هدر نرود و این کار باید قبل از خشک شدن کامل انجام شود.
ج) علوفه سیلو شده: یکی از روشهای نگهداری علوفه در طولانی مدت است که در این روش علوفه تازه با حدود ۷۰٪ رطوبت را روی هم انباشته کرده و با پوشانیدن روی آن عملیات تخمیر انجام می گیرد. عمل تخمیر باعث پایداری و ثبات علوفه می گردد و از فساد آن جلوگیری می کند. برای تهیه سیلوی خوب ۳ شرط مهم باید تحقق یابد: ۱- خارج کردن هوا توسط فشردن علوفه، ۲- جلوگیری از ورود و خروج هوا، ۳- پایین آوردن ph تا ۵/۴. هر چه تخمیر لاکتیک در سیلو بیشتر باشد مفیدتر است (بوتیریک مفید نیست).
د) علوفه مرتعی: از چراگاههایی حاصل می شوند که به صورت طبیعی رویش دارند. علوفه مرتعی بسته به اینکه از چه گونه ای باشد ارزش غذایی آن متفاوت است. مرتع هر چه از بقولات غنی تر باشد ارزش غذایی آن بالاتر و حاوی پروتیین بیشتری است.
برخی از علوفه های مناسب برای اسب بر اساس خانواده عبارتند از:
بقولات: یونجه، انواع شبدرها، اسپرس و .... از نظر پروتیین، کلسیم، ویتامینهای آ، ای و کا، غنیند.
گراسها: جو، گندم، ذرت، یولاف، مرغ و .... پروتیین آنها کمتر از بقولات ولی انرژی آنها بیشتر است.
خوراکهای انرژی زا:
غالبا" الیاف خام آنها کمتر از ۱۸٪ و پروتیین آنها کمتر از ۲۰٪ است. انرژی زایی بالایی دارند و مهمترین آنها عبارتند از:
الف)غلات: به بذور گراسها گفته می شود مثل، جو، ذرت، چاودار، سورگوم، یولاف، گندم و .... در این دانه ها مقدار قابل توجهی نشاسته ذخیره می شود، که به عنوان ذخیره انرژی به حساب می آید. رطوبت آنها برای انبار کردن باید به حدود ۱۲٪ برسد. غلات از نظر ویتامین آ ضعیف هستند (به جز ذرت) و اسیدهای آمینه متیونین و لیزین در پروتیین آنها کم است. عموما" از نظر کلسیم فقیر و از لحاظ فسفر غنی هستند.
مهمترین غله مورد استفاده در خوراک اسب جو می باشد. ذرت و یولاف نیز مصرف بسیاری دارند.
ب) فرآورده های فرعی غلات: مانند جنین ذرت و آرد جنین گندم.
ج) ملاسها: مهمترین آنها ملاس چغندرقند و نیشکر است که محصول فرعی کارخانجات تهیه قند از چغندرقند و نیشکر هستند. به دلیل اثر مسهلی که دارند مصرف آنها محدودیت دارد.
د) ریشه ها و غده ها: آب زیادی دارند و به علت پایین بودن سلولز قابلیت هضم بالایی دارند. انرژی زایی نسبتا" بالایی دارند. باید در هنگام مصرف توجه داشت که خاک آلود نباشند. مهمترین آنها چغندر علوفه ای و چغندرقند، سیب زمینی و هویج می باشند. برخی داراری محدودیت مصرفند.
هـ) چربیها و روغن ها: چربیها معمولا" در دمای اتاق جامد و روغنها مایع هستند. ۲۵/۲ برابر کربوئیدراتها انرژی تولید می کنند. محدودیت مصرف داشته و کاربرد آنها ظرافت خاصی را می طلبد. به هنگام مصرف آنها ویتامینهای محلول در چربی مثل آ، د، ای و کا بهتر جذب می شوند. بر دو نوع دامی و گیاهی هستند. نوع گیاهی بر نوع دامی ارجحیت دارد.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
How do you get taller in a day?
دوشنبه 27 شهریور 1396 09:06 ق.ظ
Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
It will always be interesting to read through articles from other writers
and practice a little something from other web sites.
barbaroehl.wordpress.com
شنبه 14 مرداد 1396 04:48 ب.ظ
Hi there colleagues, how is the whole thing, and what you would like to say on the topic of this piece of writing, in my view its really awesome for me.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر